Thuis

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Polyester Gevoelde Stof voor verkoop
Van goede kwaliteit Polyester Gevoelde Stof voor verkoop
Klantenoverzichten
Zijn de polyester akoestische panelen zeer aardig, hebben zij uitstekende lawaaivermindering en vuurvaste capaciteiten. De prijs is ook vrij goed.

—— Jennifer Jefferson

Goede kwaliteit voor deze Kevlar-rollen en transportbanden op hoge temperatuur! Ook, kan het bedrijf vrije steekproeven verstrekken als u werkelijk nodig hebt.

—— Tomas Evans

De geluiddichte plafonds zijn perfect, hoog - kwaliteit met gematigde prijs. Het is belangrijk dat ik kleur, afmeting, en dikte kan aanpassen.

—— Lelie Wilson

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  SUZHOU-het ZWAANmeer VOELDE Co., heeft Ltd textielproducten sinds 1996 vervaardigd.

  Het ZWAANmeer is de fabrikant met volledige binnenshuis mogelijkheden van het ontwerpen van, het ontwikkelen van en het produceren van naald geslagen niet geweven stoffen, huis gevoelde textieltapijten en industriële hittebestendig. Wij hebben onlangs 6 reeksen niet geweven productielijnen, 20 tapijtenproductielijnen en 5 industriële gevoelde productielijnen, 2 antislip gestippelde machines (Chinese breedste gestippelde machine).

   

  Het ZWAANmeer is een belangrijke producent en een leverancier van hoogte - zijn de kwaliteitsnaald geslagen niet geweven stoffen, onze producten in huis textiel, burgerlijke bouwkunde, vervoer, bouw, de kledingstukindustrie van toepassing geweest. Wij hebben over de ervaring van decennia in naald geslagen niet geweven stoffenproductie.

   

  Met de samenwerking van de onderzoekers en de ingenieurs van de Textieluniversiteit van China, begin 2000, heeft het ZWAANmeer de nieuwe productielijnen geïnvesteerd want de toepassingen op hoge temperatuur aluminium en staalproductie, de chemische, farmaceutische industrieën, de voedselindustrie en de nauwkeurige instrumentengebieden omvatten.

   

  Gebaseerd op de rijke ervaring in de niet geweven technologieindustrie, hebben wij ons assortiment uitgebreid en een moderne installatie van huistapijten en dekens productie recente jaren gelanceerd. Wij verstrekken steunende materialen voor onze eigen tapijten en de dekens, op deze wijze, de kwaliteit van onze huistextiel kunnen de hele tijd worden gewaarborgd.

  De toewijding maakt het beroep. Wij wensen in de nabije toekomst uw partner te zijn.

 • OEM / ODM

  Het ZWAANmeer heeft binnenshuis volledig productievermogen om voor grote markten te leveren, niet alleen hebben wij onze eigen productielijnen van de tapijtonderstroom en puntenlijnen, hebben wij ook vele jarenervaring in dit gebied en wij hebben vele gekwalificeerde toebehorenleveranciers. Wij hebben tapijten in voorraad en recenter zal ik u sommige beelden van onze bestaane punten, natuurlijk, wij goedkeur ook OEM en ODM verzenden. De steekproevenproductie wordt ingestemd met, zijn lage MOQ en de korte productieperiode onze concurrentievoordelen.

 • R & D

  ZWAANmeer, als vervaardigen-typeonderneming, wij onze eigen afdelingen en laboratorium van R&D hebben om nieuw en innovatief product voor onze klanten te verstrekken. Als gekwalificeerd bedrijf van ISO 9001, zorgt onze QC deparment ervoor dat elke partij van het product de inspectietest moet overgaan.

Contactgegevens
SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Xu

Tel.: 86-0512-53668395

Fax: 86-0512-53213111

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)