Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

SUZHOU-het ZWAANmeer VOELDE Co., heeft Ltd textielproducten sinds 1996 vervaardigd.

 

Het ZWAANmeer is de fabrikant met volledige binnenshuis mogelijkheden van het ontwerpen van, het ontwikkelen van en het produceren van naald geslagen niet geweven stoffen, huis gevoelde textieltapijten en industriële hittebestendig. Wij hebben onlangs 6 reeksen niet geweven productielijnen, 20 tapijtenproductielijnen en 5 industriële gevoelde productielijnen, 2 antislip gestippelde machines (Chinese breedste gestippelde machine).

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Zwaan-MEER

Aantal werknemers : 500~700

Jaarlijkse omzet : 30000000-500000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Het ZWAANmeer is een belangrijke producent en een leverancier van hoogte - zijn de kwaliteitsnaald geslagen niet geweven stoffen, onze producten in huis textiel, burgerlijke bouwkunde, vervoer, bouw, de kledingstukindustrie van toepassing geweest. Wij hebben over de ervaring van decennia in naald geslagen niet geweven stoffenproductie.

 

Met de samenwerking van de onderzoekers en de ingenieurs van de Textieluniversiteit van China, begin 2000, heeft het ZWAANmeer de nieuwe productielijnen geïnvesteerd want de toepassingen op hoge temperatuur aluminium en staalproductie, de chemische, farmaceutische industrieën, de voedselindustrie en de nauwkeurige instrumentengebieden omvatten.

 

Gebaseerd op de rijke ervaring in de niet geweven technologieindustrie, hebben wij ons assortiment uitgebreid en een moderne installatie van huistapijten en dekens productie recente jaren gelanceerd. Wij verstrekken steunende materialen voor onze eigen tapijten en de dekens, op deze wijze, de kwaliteit van onze huistextiel kunnen de hele tijd worden gewaarborgd.

 

De toewijding maakt het beroep. Wij wensen in de nabije toekomst uw partner te zijn.

 

bedrijfsdiensten

ZWAANmeer, als vervaardigen-typeonderneming, wij onze eigen afdelingen en laboratorium van R&D hebben om nieuw en innovatief product voor onze klanten te verstrekken. Als ISO9001 gekwalificeerd bedrijf, zorgt onze QC afdeling ervoor dat elke partij van het product de inspectietest moet overgaan.

 

Wij geloven dat de kwaliteit de sleutel van het zijn een concurrerend bedrijf in de opwindende markten is. om gekwalificeerde en hoge prestatiesproducten voor onze klanten te leveren, hebben wij opstelling het laboratorium van de vooruitgangsinspectie en voeren de regelgeving van ISO 9001 de hele tijd tijdens onze productie uit.

 

Tijdens de ontwikkeling van ZWAANmeer, nemen wij de duurzame ontwikkeling ook als onze verantwoordelijkheid. Wij beloven dat wij al gevaarlijke stof en chemische producten, en altijd het doel in het bevorderen van de groene productie vermijden.

Bedrijfteam

CONTACT

Adres: Nr 1111. Road van zuidenyinxi, Shaxi-Stad, Taicang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

Factory Adres:Nr 1111. Road van zuidenyinxi, Shaxi-Stad, Taicang-Stad, Jiangsu-Provincie, China